Metin2

Wszystko o Metin2

#1 2009-10-18 15:47:22

Petro

Administrator

Punktów :   

Odpowiedzi Na Wasze Pytanka

Z jakich orków wypada ząb do misji od biologa?

Właśnie mam tą misję . Ten ząb wypada z czarnych orków. Trudno jest ją zrobić, bo te orki są silne xP

Czy da się wziąść ślub bez pierścionków tylko z obrączkami?

Hmm... pierścionki zmieniają się w obrączki po ślubie. Dzięki nim można się teleportować do swojego małżonka Jeżeli te obrączki będą za małą cenę to warto spróbować. Jak będą za dużą sumę to lepiej zrobić samemu tą misję. Podsumowując pierścionki są potrzebna. Nie wiem czy obrączki kupione zadziałają

Pozdro ;D

Ile łącznie kosztuje ślub?

Łącznie idzie na to 5,6 kk + 2 pierścionki zaręczynowe

(suknia 2,5kk, garnitur 2kk, bukiet 100k, sam ślub 1kk)

O co chodzi ze wspólnym magazynem po ślubie?

Szczerze? Nie wiem xD Nie mam wspólnego eq, tego schowka u dozorcy, sklepu itd. więc nie wiem o co dokładnie chodzi. Jak się dowiem to napisze

Czy z żoną mogę jeździć na 1 koniu?

Nie Konia trzeba mieć własnego

Mam wojownika body na 36 lvl. Mój status postaci to: WIT:50, INT:10, SIL:65, ZR: 3. Czy nie przeszkadza INT?

No to już zależy od Ciebie ja walcze głównie czarami więc wpakowałam tam full punktów ;P (pewnie wiesz że INT zwiększa ten niebieski pasek xP). Jak za często musisz używać niebieskich miksturek to dodaj tam pare punktów

Gdzie są ezoty?

U orków (Dolina Smoków)

Czemu na 17 lvl nie mam żadnych misji i co mam wtedy robić?

Bo na niektórych lvl nie mażadnych zadań Expin wtedy

Jak się robi screeny?

Klika się przycisk (na klawiaturz) PrtScr i już Screeny zapisują się w folderze 'screenshot' tam gdzie mamy pliki z Metina.

Jak się rozejść z mężem?

Trzeba iść do Strażnika miasta. Można wziąść rozwód jednostronny (1kk i 2 osoba nie będzie mogła się ponownie ożenić) lub dustronny (każdy płaci po 500k i obydwoje mogą się ponownie żenić/wychodzić za mąż ;]).

Czemu ciągle niepomyślnie czytam ku i co to są te informacje typu "moc Chi musi popłynąć przez moje ciało".

No to tak. Jest 100% szansy że ku przeczyta się pomyślnie gdy będzie się miało 1 lvl wyższy i 15% gdy ten sam. A te informacje oznaczają, że jeszzce nie można przeczytać ku (nie mineły 24 godziny) ;]

Stopka forum

RSS